top of page

Sept 2013 ÅRETS FINNMARKSKONFERANSESPRIS TIL NORDLYSMAT

Utdeling av årets Finnmarkskonferansepris – en utmerkelse som går til en bedrift med sunn økonomi, som bidrar til å gjøre Finnmark kjent utover regionen og tør å gå nye veier."

Nordlysmat v/ Toril Bakken Kåven har i dag fått – ”en utmerkelse som går til en bedrift med sunn økonomi, som bidrar til å gjøre Finnmark kjent utover regionen og tør å gå nye veier."

Det var en fantastisk overraskelse og en stor anerkjennelse for oss. Vi har jobbet hardt over mange år med å bygge opp etterspørsel etter produkter som ingen noen gang har smakt, eller hatt behov for. Etter hvert har faktisk Tromsø og nå også Osloregionen blitt våres viktigste markeder. Vi bruker lysetiden til å sanke ville urter og bær, og produserer sibirgressløkolje, verdens beste gløgg og annet godt. Alt økologisk, alt spesialitetsmerket. En lokal mediemann sa for en tid tilbake til meg at ”det eneste negative jeg kan si om gressløkoljen din, er at den er avhengighetsskapende.” Vi håper flere blir avhengig fremover, vi er overveldet og glade.


bottom of page