Sept 2013 Nok et fantastisk salg, denne gangen i Tromsø

SMAKfest i Tromsø er avsluttet. To fantastiske dager er over og vi kan melde at Nordlysmat gjorde rent bord, bokstavelig talt.

Fredagen var aldelese nydelig med ei festfyllt Storgate, lørdagen opprant tørr og fin, men ut på dagen begynte det å regne. Det la imidlertid ingen demper på mennesker med sans for det gode liv og god og ærlig mat. De skjønte sin besøkelsestid og tømte vårt lager. Vi gleder oss til julens hyggelige messer samtidig som vi sprer våre herligeheter ut i butikker som best vi kan. Spør gjerne etter våre produkter hos din nærbutikk neste gang du er innom.

Vi ser frem til neste års SMAKfest i Tromsø.

#tromsø #nordlysmat #smakmarket

Siste innleg

Nordlysmat AS | Holmen 81, 9518 Alta | Mobil 917 32 173 | post (a) nordlysmat.no

  • Facebook Classic