Nordlysmat AS | Holmen 81, 9518 Alta | Mobil 917 32 173 | post (a) nordlysmat.no

  • Facebook Classic

Økologisk Nordlys Gløgg ut av debiomerkingen.

October 31, 2014

 

Vi har fått beskjed fra Økomerket Debio om at vi ikke kan produsere gløgg med en blanding av steviosid og sukker som økologisk – kun sukker er godkjent for økologisk produksjon. Det er beklagelig, vi ønsker helst alle produktene økologisk.
 

Våre kunder setter pris på gløggen som inneholder stevia, den føles friskere i smaken, og vi mener den er helseriktig et bedre alternativ siden den inneholder mindre enn halve mengden sukker. For oss føles det galt å gå tilbake til dobbelt så mye sukker. Men, regelverket må følges. Så snart steviosid blir godkjent i økologisk produksjon, blir gløggen økomerket. I mellomtiden er Nordlys Gløgg fortsatt produsert nøyaktig som før: med økologisk sukker, økologisk krydder og våre ville urter. Men, ordet ”økologisk” er strøket vekk fra ingredienslisten – også på sukker og krydder, siden lovverket ikke gir oss lov å være ærlig og si at sukkeret og krydderet er økologisk! Så, vi mener våre kunder kan fortsette å drikke vår gode Nordlys Gløgg med god samvittighet J.

Please reload

Siste innleg

August 28, 2017

July 27, 2017

February 3, 2017

Please reload