Nordlysmat AS | Holmen 81, 9518 Alta | Mobil 917 32 173 | post (a) nordlysmat.no

  • Facebook Classic

Kurs i bærforedling på Kåven Utmarksgård

January 26, 2017

 

FOR ALLE SOM FOREDLER BÆR TIL SYLTETØY, GELEER, CHUTNEY OG SAFT. ET «MÅ-KURS» FOR ALLE I BRANSJEN OG ET KURS SOM GIR GOD FAGKUNNSKAP.

 

Dato: 21-22. mars 2017

Sted: Alta, Kåven Utmarkssgård

Pris: 2500,- (inkl. lunsj)

Påmeldingsfrist: 20. februar

Arrangør: Nordlysmat/Kompetansenav Nord

Påmelding til: Kåven Utmarksgård/Nordlysmat. Mail til: post@nordlysmat.no, mobil til Toril B. Kåven: 92868670
Påmelding er bindende og faktura sendes. Kurset forutsetter 8 deltakere. Maks antall deltakere er 15.

 

På kurset vil det bli lagt vekt på riktig behandling fra råvare til  ferdig produkt gjennom bl.a. valg av utstyr, varmebehandling,  tilsetnings- og hjelpestoffer, emballering og lagring. Vi har  fokus på ville bær som båbær, krøkebær, tyttebær, multe, men teknikker og prosess vil være det samme for andre type  bær.

 

Kurset vil omfatte både teori og praktiske øvelser. For å tilby et mest mulig relevant kurs, ber vi om at det ved påmelding gis informasjon om hvilke problemstillinger og produkter  deltagerne er interessert i slik at dette om mulig kan bli belyst i løpet av kurset.

 

Kurslærer Berit Karoline Martinsen er seniorrådgiver ved Nofima på Ås og jobber med frukt, bær og grønnsaker innenfor området Mat og Helse. Hun jobber mye med innholdsstoffer samt prosessering og lagring, og har ansvar for prosesshallen for vegetabiler ved Nofima Mat. Hun har holdt en rekke kurs og hjulpet flere bærforedlere rundt om i landet. Hun har utdannelse som kjemiingeniør og Cand.Scient innen naturvitenskapelige fag.

 

Se hele utlysningen: http://www.bioforsk.no/ikbViewer/Content/123490/Produktark_kurs.pdf 

 

Kompetansenettverkene er en del av tilbudet i Innovasjon Norges Utviklingsprogram for landbruks- og reindriftsbasert vekst og verdiskaping.

Please reload

Siste innleg

August 28, 2017

July 27, 2017

February 3, 2017

Please reload