top of page

Åpent 11-16 mandag-lørdag i advent :-)


Kjære alle sammen,

Julen nærmer seg med stormskritt på Kåven Utmarksgård. Fra 1-23. desember har vi åpen butikk mandag til lørdag 11-16. Vi har alltid litt kaker på lur: småkaker og muffins – og på fredager og lørdager ordner vi «ordentlig kafé»; da finner du også andre kaker som blåbærpai og gulrotkake.

Her finner du flotte, miljøvennlige og lokale julegaver av vår egen produksjon, som Nordlys Gløgg, Sibirgressløkolje og Tyttebærsalt med Einer. I tillegg finner du fra naboer rundt oss bærsiruper fra Reisa, gammeldagse sukkertøy (Bringebærdrops, Smørmalt og Kongen av Danmark, for eksempel) rømmebrød til kaffen og ertebrød til rakfisk og lutfisk

Gavekort - perfekt for egne valg!

Klarer du ikke å bestemme deg? Den aller beste løsningen er da et gavekort. Så kan mottaker selv bestemme om hva man ønsker å kjøpe seg – eller om man vil komme på gårdskafe med venner, og kjenne den deilige atmosfæren.

Så – velkommen til koselig julehandel :-).


bottom of page