top of page

Sept. 2012: Nordlysmat på Matstreif i Oslo

Kjempegode tilbakemeldinger, voldsomt med folk, godt salg og tusener av smaksprøver, var noen av ingrediensene da Nordlysmat deltok på Matstreif i Oslo.

Totalt ble Matstreif besøkt av mange, mange tusen mennesker, og vi deltok i teltet til Matmerk, som organiserte alle spesialitetsmerker i Norge.- Vi er kjempefornøyd med den gode responsen vi får på produktene våre, sier Toril Bakken Kåven. For oss er Matstreif viktig. Det er et sted hvor vi får vist fram produktene, potensielle kunder får smake og vi får direkte tilbakemeldinger på hva som er godt og hva som ikke fungerer. På den måten kan vi justere kursen, om vi skulle være på ville veier.

Vi deltar garantert til neste år – dette er en viktig arena til å treffe matglade mennesker, og med de tilakemeldingene som kommer, får vi motivasjon til å fortsette å utvikle gode produkter.

bottom of page