top of page

Det sankes!

Det har vært en rik sommer! På utmarksgården har det vært hektisk aktivitet for å få alt i hus, og vi er slettes ikke ferdig. Bjørkeløvet er i hus, mjødurt, , rabarbra, gressløk og snart all fjellkvann. Men bær gjenstår enda, og karve, einer, vi har litt poteter i hagen, det skal sås, ryddes og ordnes utenfor. Tiden tilbringes ved fjorden, elvedalene og på vidda. Nydelige dager med sanking et meningsfylt liv for alle oss som er involvert.

Livet på en utmarksgård er hektisk i sommermånedene. Vi har nå tatt noen sjanser, og produserer og håper på godt salg utover vinteren og neste år.

Coronaskyene truer voldsomt, og ingen av oss vet svarene om hvor det bærer. Men, vi kan jo ikke gi opp! Mat må alle ha, og mat av rene, naturlige råvarer blir viktigere og viktigere i en tid hvor matjusk er så utbredt. Vi har trua, og fortsetter utmarksnæringa våres!


bottom of page