top of page

Coronastengt i sommer, men selger og produserer :-)


Kunder og venner.

Coronatiltakene har rammet mange av oss hardt, og etter en fullstendig stille vår, har vi nå bestemt at utmarksgården holdes stengt for gjester og kunder i år. Det er vi lei oss for, men det blir en umulighet å holde åpent. Det er ikke økonomi nok i dette når enmetersregel skal opprettholdes, og man ellers skal gjøre alle tilpasninger.

Men, samtidig er det full drift hos oss. :-) Sankingen går som før, vi produserer og sender ut varer til de kundene som er igjen, og er takknemlig for hvert eneste salg. Så skal vi bruke høsten til å tenke, og bygge opp utstyrsbod og ordne mer hage.

Nordlysmat eksisterer og skal fortsette med det i fremtiden. Coronatiltakene har satt oss tilbake, ja. Vi må snu oss om og finne nye markeder, gjøre mer hos dere som er igjen. Sånt tar tid - men nå har vi tid til det - og gjett om vi kommer tilbake! Vi gleder oss til verden normaliseres igjen, og forbereder oss på varige endringer.

I mellomtiden - let etter Nordlysmat sine produkter i butikkene. Vi trenger hvert salg vi kan få. God sommer til dere alle!


bottom of page